top of page
Image by Kusumo Nugroho

WAAN JE IN EEN 

ANDERE WERELD

LAAT JE VERRASSEN..

Stage lopen in Jakarta is een unieke Ervaring. Deze internationale metropool biedt studenten een perfecte combinatie tussen werk en pleasure. Top bedrijven en een fantastisch studentenleven.

Jakarta is het business en politieke hart van Indonesie. Deze wereldstad vol diversiteit van culturen in Indonesie,  is enorm veilig & staat bekend om haar ontzettend vriendelijke lokale bevolking.  Dagelijks zijn er activiteiten en er is altijd wat te doen, dag en nacht, 24/7

Een stad vol contrasten. Shopping malls, trendy uitgaansleven, historische gebouwen en op steenworp afstand van vulkanen, hotprings en rijstvelden.

Pak deze kans en ga een onvergetelijk avontuur aan.

 STAGES OP EEN 

 HOGER NIVO 

scbd intern.jpg

 SKY IS THE LIMIT 

WAAROM STAGE LOPEN IN JAKARTA?

people indonesia.jpg

DE STAD WAAR JIJ IN HET MIDDELPUNT STAAT

Liefdevol, openhartig en nieuwsgierig.  De lokale bevolking in Jakarta geeft jou vanaf dag 1 een warm thuisgevoel. Mensen begroeten je overal, mensen doen er alles aan om je welkom te heten. Sta er niet van te kijken dat je regelmatig wordt uitgenodigd voor een bruiloft of andere festiviteiten.

'Het is onmogelijk om hier geen vrienden te maken.'

FEITEN OVER JAKARTA

10 miljoen inwoners

173 shopping mall

De Grootste stad van Zuid-Oost Azie.

13 miljoen voertuigen

OOK DIT IS JAKARTA..

Pal voor de kust witte droom eilandan, welke hoofdstad in de wereld heeft dit?? Thousand islands zijn een groep eilanden welke deel uitmaken van de Jakarta.Wil je snorkelen of duiken in het weekend Jakarta, heeft het..

 THOUSAND ISLANDS 

  JAKARTA 

smile kinderen jakarta.jpg

DIT HAD IK VOORAF ECHT NOOIT GEDACHT..

'Er is weinig over deze stad bekend en had mijn twijfels vooraf. Achteraf had ik echt geen betere keuze kunnen maken. De stad is enorm veilig, levendig en is niet overlopen door buitenlandse toeristen.Tot mijn verbazing is Jakarta nog echt authentiek. Op het ene moment waan je je tussen moderne wolkenkrabbers, een straat verder heb je het dorpsgevoel. Heb hier vrienden voor mijn leven gemaakt  Jakarta heeft mijn hart veroverd.. Dit moet je meegemaakt hebben.. '

IEDERE STUDENT IS HIER NOG SPECIAAL..

MANHATTAN..? 

DIT IS JAKARTA  

BEKIJK DE STAGEPLEKKEN
bottom of page