top of page

MENTORSCHAP

first%20day%20intro%20guidance_edited.jp
Confident Businesswoman

PERSOONLIJK, IN VERTROUWEN, MET EEN ERVAREN STAGE COACH

jouw persoonlijke stagecoach 

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om begeleid te worden 14.000 km van huis in een totaal andere omgeving. Daarom maakt Stage Indonesie gebruik van professionele methodes die een begrijp zijn in de recruitment en talent development wereld.  

Het onderscheidend vermogen van Stage Indonesie ligt in EEN-OP-EEN mentoring en een tussentijdse bezoek op je stageplek hier in Indonesie ter bevordering van jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Waarom is Mentoring belangrijk, heb ik dit wel nodig? 

Je besluit de stap te zetten om naar de andere kant van de wereld te gaan. Het is daarom fijn om goed voorbereid te zijn en advies te krijgen waar je mee te maken krijgt. Een goede voorlichting stelt iedere student immers gerust.

Als student ben je ver van huis en heb je te maken met een andere cultuur, andere manieren van communicatie en werkmethodes bijvoorbeeld.  Sta je voor een uitdaging of vraagstuk en je weet even niet hoe je iets moet aanpakken of je wilt feedback over je stage opdracht, onze Stage coach voor je klaar hier in Indonesie.

Young Businesswoman

JE STAAT ER NOOIT

ALLEEN VOOR 

Image by Ruthson Zimmerman

 

'BENADER HET STAGEPROCES 

NIET ALS EEN STUDENT, MAAR ALS EEN PROFESSIONAL'

Business Meeting

WIJ BRENGEN BEZOEKEN

OP JE STAGEPLEK

WAT KAN IK ALS STAGIAIR VERWACHTEN?

Advies over je CV & INTAKE

We adviseren studenten met de FAB methode en zorgen dat je CV SMART geformuleerd is. We gaan dieper in op jou als persoon en wat voor soort bedrijf je zoekt op grond van jouw wensen en opleidingsdoelen.

Voorbereidingen

Wat kan je verwachten gedurende je stage,  een goede voorbereiding is immers het halve werk. Zo komen bijvoorbeeld Bedrijfscultuur & Basisgebruiken aan bod die jou een goed beeld geven.

Gedurende de stage

- Professionele Intro op Stageplek samen met onze mentor

- Helpdesk & Advies

+

- Evaluatie(s)/ 360 Degree Reflectie *

Together at the Top

WIJ HELPEN JOU IEDERE UITDAGING TE OVERWINNEN..

WAT IS EEN 360 REFLECTIE?

​​

Samen met onze stagecoach wordt een 360 reflectie verricht.

Het doel van de reflectie is om een objectieve feedback te geven over je prestatie.

De reflectie geeft een totaal beeld gedurende een gesprek. Aspecten die aan bod komen zijn o.a.:  pro-activiteit, communicatie, culturele ervaring, sociale interactie & gedrag, teamwork, verrichte activiteiten en de planning.

Je deelt tevens je eigen bevindingen en uitdagingen en je ontvangt constructieve feedback indien benodigd.

Smiling Young Businessman

HAAL MEER UIT JE STAGE

'Een Professionele Begeleiding leidt tot aantoonbaar betere resultaten.'

Goede mentoring verkleint de kans op een negatieve stage ervaring.

Een gedegen coaching stelt ons in staat je te helpen in Indonesie want we staan dichtbij jou. Wij werken niet met het invullen van weinigzeggende evaluatie formulieren, maar een een-op-een stagebezoek van een Coach welke alles met je doorneemt.

Onze studenten hebben stage gelopen bij diverse multinationals & SME-s en hebben aangegeven Mentoring een van de allerbelangrijkste zaken te hebben gevonden.​

Business Consultant

LEER JEZELF KENNEN..

Gedurende de coaching sta jij in het middelpunt. Uitdagingen, struikelblokken, culturele verschillen, leermomenten komen aan bod welke jouw zelfvertrouwen een boost geven en waardoor je je persoonlijk sterker ontwikkeld.  Daarmee ben je  voorbereid op een succesvolle carriere start na je studie.  Verwachtingen en planningen worden uitgebreid doorgenomen op je eerste werkdag samen met bedrijf en jou. Deze vorm van studentbegeleiding is tevens een van de doorslaggevende redenen waarom  Stage Indonesie het vertrouwen heeft van een groot aantal bedrijven in Jakarta en Bali.

Outdoors Meeting

EEN STEUNPILAAR VER VAN HUIS

ACHTERGROND STAGE COACHES

Onze Professionals Stage Coaches begeleiden je in het Stageproces middels persoonlijke leven- en werkervaring. Met onze velen jaren ervaring weten we wat nodig is om onze studenten te inspireren. 

Verder is het van crucaal belang dat je gedurende een leerzame stage ervaring met Studiepunten thuiskomt. Goede mentoring verkleint namelijk de kans op een onvoldoende stageresultaat en studievertraging.

Meer weten?

Vraag  ook gerust naar recenties van andere Studenten die jou voorgegaan zijn over de rol van mentoring en wat dit voor hen betekend heeft.

bottom of page