top of page
Image by Artem Beliaikin

EEN UNIEKE CULTUUR..

Bali panorama.jpg

EEN WARE BELEVING..

Stage lopen op Bali is een Droom voor velen. Gedurende een stage op Bali heb je te kans voor langere tijd te verblijven op Bali en onderdeel uit te maken van het dagelijkse werk en woon leven.  Als een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld  biedt Bali de mogelijkheid een unieke cultuur te ontdekken die alleen op dit eiland te vinden is. Bali is een plek waar de wereld bij elkaar komt.

Pak deze kans en ga een onvergetelijk avontuur aan.

WAAROM STAGE LOPEN OP BALI?

stage indonesie - atuh beach.jpg

EEN ONTDEKKINGSREIS

Steeds meer opleidingen geven studenten de kans op hun horizon te verbreden gedurende de studie. Je groeit immers als je stappen durft te zetten. Stage Indonesie helpt je om die uitdaging aan te aan.  

Stapsgewijs doorlopen we samen met jou dit proces.

Van een goede voorbereiding, de zoektocht naar het geschikt stagebedrijf tot een professionele on-job mentoring op Bali.

Wil jij je positief ontwikkeLen, pak deze unieke kans.  

DE STAD WAAR JIJ IN HET MIDDELPUNT STAAT

4.5 miljoen inwoners

Overwegend Hindhoestisch

De Grootte van Noord-Brabant

Bali kent een  kastensysteem

EEN DROOM DIE VERWEZENLIJKT IS.

'Je kan je nooit een precieze voorstelling maken hoe iets is. Ik heb veel over de verhalen van Bali gehoord en foto's gezien Op referentoie uiteindelijk de stap gewaagd om op Bali stage te gaan lopen bij een internationaal makelaarskantoor. Mijn ervaring is dat bijna alles is anders dan we in Nederland gewend zijn. Deze ervaring heeft mijn kijk op leven veranderd en levenservaring mogen opdoen. Naast een geweldige werkervaring heb ik vrienden gemaakt met mensen uit verschillende delen van de  wereld.'

Bali panorama.jpg

STAGES OP BALI

ALLE MOGELIJKE VAKGEBIEDEN

VOOR

ORIENTERENDE & AFSTUDEERSTAGES

BEKIJK DE STAGEPLEKKEN
bottom of page