top of page
Image by Melvin Tan

STAGE LOPEN IN INDONESIË

MAAK JE DROOM WAAR..

STAGE INDONESIË

Image by ekoherwantoro

WOORDEN SCHIETEN TEKORT

OM DEZE ERVARING TE BESCHRIJVEN..

Stage lopen in Indonesie is een onvergetelijke ervaring. Een aantal maanden waan je je in een andere wereld. Gedurende je stage ontwikkel je nieuwe skills, leer je van een andere cultuur en doe je waardevolle werkervaring op. Sta open voor een nieuw hoofdstuk in je leven en pak deze unieke kans.  

WAAROM STAGE LOPEN IN INDONESIE?

Image by Hugo Matilla

DUIK IN EEN ANDERE WERELD

Werken en wonen in een ander deel van de wereld geeft je de kans jezelf te persoonlijk te ontwikkelen. In een wereld die snel globaliseerd is internationale ervaring belangrijker onder werkgevers. Indonesie heeft een compleet andere cultuur dan Nederland  Je leert van mensen met een andere achtergrond, werkprocessen, denkwijzes en zelfstandig te zijn. Wij begeleiden je in dit proces. Deze wereldervaring leer je niet in de studieboeken.

FEITEN OVER INDONESIE

DE STAD WAAR JIJ IN HET MIDDELPUNT STAAT

Nummer 4 ter wereld

270 Miljoen mensen

Grootste Economie van Zuid-Oost Azie

Meer dan 17.000 eilanden

60% van de bevolking is jonger dan 40 jaar

Image by Iswanto Arif

Indonesia: the New Tiger Of Southeast Asia

Indonesie wordt door velen gezien als de parel van Azie.

Zonder twijfel is Indonesie een van de mooiste landen ter wereld. Daarnaast kent Indonesie een Booming economie, vriendelijke mensen, een veilige leefomgeving, een adembenemende natuur, een relatief laag prijs niveau en een tropisch klimaat. Kortom, alle ingredienten voor een fantastische stagelocatie. Tenslotte heeft Indonesie als een van de snelgroeiende economien ter wereld met een jonge ambitieuze bevolking welke de 'Energy of Asia' vertegenwoordigd.  

bottom of page