top of page

MBO STAGE

Smiling College Students
Image by ekoherwantoro

VIND HIER JOUW BPV

Beroepspraktijkvorming (BPV) is een wezenlijk onderdeel van het MBO onderwijs. Voordat onze consultants jouw plekken aanbieden doorlopen we samen met stagebedrijven de kwaliteit van stages (BOL) en leerbanen (BBL)

Image by Artem Beliaikin

STAGE INDONESIË IS AANGESTELD ALS 
OFFICIEEL NETWERKPARTNER
VAN OVERHEIDSINSTANTIE SBB IN INDONESIË

'NEDERLANDSE MBO-STUDENTEN

ZIJN ZEER GEWILD IN INDONESIE'

MBO studenten bezitten kwaliteiten waar veel bedrijven in Indonesie naar op zoek zijn want MBO opleidingen in Nederland bieden een perfecte balans tussen theorie en praktijk. Ervaringen onder onze partners laat zien dat MBO studenten ontzettend gedreven & hands-on zijn en zich makkelijk kunnen aanpassen aan een nieuwe werkomgeving. 

Waar wacht je nog op?

WEET WAAR JE TERECHT KOMT

Het sprong in het diepe is voor velen best spannend. Daarom helpen we jou met alle zaken die van belang zijn zodat jij goed voorbereid bent. Met wie werk je, hoe ziet je dag eruit, welke activiteiten verricht je, welke kleding draag je en wat kan je verwachten. Alle zaken komen aan bod.

Office
Female Student
Smiling Student

UITGEBREIDE ERVARING MET SBB ACCREDITERINGEN

Volgens de Wet educatie en beroepsonderwijs mogen MBO studenten uitsluitend stage lopen bij erkende organisaties.

 

Wij zorgen ervoor dat jouw stagebedrijf een erkend leerbedrijf is hier in Indonesie volgens het Crebo code. Samen doorlopen we met ieder bedrijf stapsgewijs het SBB aanvraag proces.

 

Daarnaast behoudt Stage Indonesie goed contact met SBB stagecoaches;

 

Als erkend leerbedrijf voldoen onze partnerbedrijven aan de volgende voorwaarden:

  1. Studenten worden een goede en veilige werkplek opgeboden die aansluit bij zijn opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij/zij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.

  2. Ieder SBB leerbedrijf waar we mee samenwerken heeft een praktijkopleider die op de hoogte is vam de eisen van de opleiding en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Deze coach maakt tijd, ruimte en middelen vrij om de student zijn/haar taak te laten uitvoeren.

  3. Alle erkende leerbedrijven zijn bereid om samen te werken met de school en SBB en de benodigde informatie te verstrekken.

Na een succesvol aanvraagproces volgt de POK en ben je klaar voor een fantastische ervaring.

bottom of page