Image by Hunters Race

STAGE INDONESIE

REGELT HET

Woman Smiling in Suit

PIONIER IN STAGES IN INDONESIE

Achtergrond

Het verhaal achter Stage Indonesie begon in 2008 toen onze oprichter stage liep bij een gerenomeerd Canadees legal consulting bedrijf in Jakarta. Deze wereldervaring heeft de basis gelegd om Nederlandse studenten te helpen met kwaliteitstages bij bedrijven en organisaties in Indonesie. Onze Focus ligt volledig op Jakarta en Bali vanwege de kwaliteit van de stageplekken, de benodigde faciliteiten en het internationaal karakter van deze plekken.

Oprichting

In datzelfde jaar is Stage Indonesie als allereerste stagebemiddelingsbedrijf in Indonesie opgericht met een officiele consulting vergunning. Doel is altijd geweest om dicht bij de studenten en bedrijf te opereren om lijnen kort te houden. Gedurende de jaren is een selectief team van professionals opgebouwd met kennis, netwerk & ervaring in de financiele, juridische en commerciele sector in de corporate wereld in Azie en Europa. Onze ervaren Nederlandse en Indonesische senior professionals met Internationale ervaring kennen de bedrijfscultuur in Indonesie als geen ander.

Deze waardevolle persoonlijke ervaringen zetten we in om studenten te inspireren en persoonlijk te begeleiden hier in Indonesie. Daarnaast hebben we een operationeel team welke studenten assisteert met belangrijke randzaken inzake voorbereidingen, stage advies, transport, verzekeringen, vaccinaties, visum en accommodatie. Met trots heeft Stage Indonesie anno 2020  meer dan 1.200 internationale studenten verder geholpen met een orenterende dan wel afstudeerdstage MBO, HBO en WO niveau.

WAAROM STAGE INDONESIE?

Ongelimiteerde Stagemogelijkheden
1.200 studenten geplaatst
Gevestigd in Indonesie
Wij zijn snel
Show More
Image by KIMO

EEN ANDERE AANPAK, EEN ANDER NIVEAU

Als Specialist in stagebemidddeling in Indonesie weten als geen ander hoe onze ervaring in te zetten voor studenten. In ons stage programma staat persoonlijke ontwikkeling van de student & de kwaliteit van de stageplek centraal. Alle stagebedrijven die aangeboden worden zijn vooraf persoonlijk bezocht en ondergaan een assessment. Zo kunnen we een wereldervaring bieden die je niet in de studieboeken leert.

STATISTIEKEN OVER STAGE INDONESIE

DE STAD WAAR JIJ IN HET MIDDELPUNT STAAT

1.200 STUDENTEN GEPLAATST

+300

STAGE ORGANISATIES

CUSTOMIZED/ MAATWERK STAGE

12 JAAR ERVARING IN BEMIDDELING

GEFOCUSED OP MBO,HBO & WO-OPLEIDINGEN

DE EERSTE BEMIDDELAAR IN INDONESIE

97% SLAGINGS-PERCENTAGE

100% GESPECIALISEERD OP STAGES IN INDONESIE

KENNIS, NETWERK & ERVARING

Als Stageconsultants kijken we naar jouw persoonlijk totaal profiel, een CV of online Profiel zegt immers niet altijd alles over een persoon.

 

Iedere student is voor ons anders en

behoeft een persoonlijke benadering.

 

Wij zijn geinteresseerd in jou als persoon. Wat houdt je bezig en wat zoek je in een stage. Verder kijken we of jouw karakter bij de bedrijfcultuur van het stagebedrijf past, rapportage structuur, relevante ervaring van degene die je begeleid en of verwachtingen overeenkomen.

JIJ KIEST TOCH VOOR KWALITEIT..?

Office Coffee Break

MASTERS IN MATCHMAKING

MAAK KENNIS MET ONZE PROFESSIONALS