top of page
Image by Hunters Race

STAGE INDONESIË
REGELT HET

Woman Smiling in Suit

PIONIER IN STAGEBEMIDDELING IN INDONESIË SINDS 2008

Achtergrond mensen key figures Stage Indonesie

Onze Eigenaresse is geboren en getogen in Jakarta, Indonesie en ethnisch Batak. Na haar studie in Singapore heeft ze haar carriere vootgezet bij onder andere BP, Adidas en 25 jaar haar sporen verdiend in Shanghai/China, Jakarta en Singapore. Momenteel is ze woonachtig in Jakarta en Bali.

Een van onze oprichters is Degree holder in Managerial Economics & Law. Hij heeft ervaring in de corporate wereld bij ABN/Fortis Bank in Brussel en bij diverse multinationals gewerkt. Verder heeft hij als Business Analyst & BD Consultant bij een strategisch consulting bedrijf in Nederland gewerkt.  Hij is afgestudeerd bij een gerenommeerd Canadees juristenkantoor in Jakarta en weet precies wat komt kijken bij alle aspecten van stage lopen in Indonesie.

Onze Hoofd Nederlandstalige stagecoach met zowel Nederlandse als Indonesische roots heeft tientallen jaren ervaring als Trade manager bij International Corporations zoals Deutsche Bank, Commerz Bank en Credit Lyonais. Inmiddels woont hij meer dan 10 jaar op Bali en weet als geen ander stagiaires te inspireren.

Daarnaast hebben we een Opererend Team in Jakarta en Bali welke onze stagiaires assisteren met stageconsulting en belangrijke randzaken inzake voorbereidingen, visum, transport, verzekeringen, vaccinaties en accommodatiebemiddeling. 

 WIJ ZIJN HEEL ERG GOED 

 IN 1 DING!

 STAGES REGELEN IN INDONESIË!

Oprichting

In 2008 is Stage Indonesie als enige en allereerste stagebemiddelingsbedrijf in Indonesie opgericht met een officiele consulting vergunning.  Met trots heeft Stage Indonesie anno 2022  meer dan 1.200 internationale studenten verder geholpen met een orenterende dan wel afstudeerstage MBO, HBO en WO niveau en is daarmee onge-evenaard.

Onze wereldervaringen hebben de basis gelegd om Nederlandse studenten te helpen met kwaliteitstages bij bedrijven en organisaties in Indonesie. We weten wat komt kijken bij het regelen van een stage en 'what it takes to succeed'. 

Onze Focus ligt volledig op Jakarta & Bali vanwege de kwaliteit & nivo van de stageplekken, de benodigde faciliteiten en het internationaal karakter van deze plekken. Daarnaast zijn we altijd dichtbij de student met onze werkplekken in Jakarta en Bali.

Onze waardevolle persoonlijke ervaringen zetten we in om Nederlandse studenten te inspireren en persoonlijk te begeleiden hier in Indonesie.

Alle Nederlandse ervaringsdeskundigen zijn permanent gevestigd in Indonesie en wonen jarenlang onafgebroken in Indonesie. Naast de ervaring spreken we vloeiend Engels, Duits, Nederlands & Indonesisch.

 ONZE ERVARINGSDESKUNDIGEN

Image by Drew Beamer
IMG_20190920_233157_edited.jpg

Mery 
49 jaar
27 jaar werkervaring

WhatsApp Image 2020-09-18 at 09.49.50.jp

Leon
40 jaar
17 jaar werkervaring

WhatsApp%20Image%202020-09-18%20at%2009.

Rich
63 jaar
37 jaar werkervaring

WAAROM STAGE INDONESIE?

EEN ANDERE AANPAK, EEN ANDER NIVEAU

Als Specialist in stagebemidddeling in Indonesie weten als geen ander hoe onze ervaring in te zetten voor studenten. In ons stage programma staat persoonlijke ontwikkeling van de student & de kwaliteit van de stageplek centraal.

Alle stagebedrijven die aangeboden worden zijn vooraf persoonlijk bezocht en ondergaan een assessment. Zo kunnen we een wereldervaring bieden die je niet in de studieboeken leert.

STATISTIEKEN OVER STAGE INDONESIE

1.300 STUDENTEN GEPLAATST

+300

STAGE ORGANISATIES

CUSTOMIZED/ MAATWERK STAGE

15 JAAR ERVARING IN BEMIDDELING

GEFOCUSED OP MBO,HBO & WO-OPLEIDINGEN

DE EERSTE BEMIDDELAAR IN INDONESIE

LAATSTE 8 JAAR IEDEREEN GEPLAATST

100% GESPECIALISEERD  IN INDONESIE

Abstract Structure

KENNIS, NETWERK & ERVARING

Als Stageconsultants kijken we naar jouw persoonlijk totaal profiel, een CV of online Profiel zegt immers niet altijd alles over een persoon.

 

'​Iedere student is voor ons anders en

behoeft een persoonlijke benadering.'

 

Wij zijn geinteresseerd in jou als persoon. Wat houdt je bezig en wat zoek je in een stage. Verder kijken we of jouw karakter bij de bedrijfcultuur van het stagebedrijf past, rapportage structuur, relevante ervaring van degene die je begeleid en of verwachtingen overeenkomen.

 GEEN ENKEL PROFIEL 

 IS 

 VOOR ONS  

 HETZELFDE 

JIJ KIEST TOCH VOOR KWALITEIT & ZEKERHEID..?

Office Coffee Break

MASTERS IN MATCHMAKING

MAAK KENNIS MET ONZE PROFESSIONALS

bottom of page