Stage Indonesie onderscheidt zich door middels haar benadering. Een stage geeft studenten de kans een kijkje in de keuken te krijgen bij en organisatie. Persoonlijke ontwikkeling speelt daarbij een zeer belangrijke rol.  Verder heeft Stage Indonesie een groot netwerk. Daarnaast hebben wij als consultants een nauwe band met onze hostingpartners.   

 

Nummer 1 is Legaliteit:

Stage Indonesie is meer dan een site. Wij hebben de juridische licensie in Indonesie om stages te mogen faciliteren. Je wilt toch terugvallen op een bedrijf als er iets is.  Het bedrijf achter Stage Indonesie is Business Consulting Indonesia. Legaliteit is cruciaal. Daarnaast zijn de stagevisa's onder de juiste voorwaarden gesteld. 

Onze jarenlange professionale ervaring in zowel Business & HR Consulting in Nederland als in Indonesië geeft ons de mogelijkheid om een groot netwerk van bedrijven en lokale organisaties voor Nederlandse studenten in te zetten. 

Stage Indonesië biedt een groot aanbod in de markt in de meest uiteenlopend vakgebieden. Daarnaast hebben we onze pakketten zodanig aangepast op  de behoefte van onze studenten welke door de jaren heen stage hebben gelopen via Stage Indonesie.Er is dan ook niets overgeslagen om studenten een top stage te bezorgen in een van de meest booming landen ter wereld.

Netwerk, Ervaring & Professionaliteit
Het grootste aanbod van stages en de meest uitgebreide service
Begeleiding & Hulp

We vinden het uiterst belangrijk dat studenten niet aan hun lot worden overgelaten gedurende de stages. Daarom opereren we vanuit Indonesie. Verder houden we tijdens de stage een tussentijdse evaluatie met de student en stagebedrijf. Mocht er daarnaast onverhoopt iets gebeuren tijdens je stageperiode dan staan we uiteraard altijd klaar. Ook onbeantwoorde vragen over de stage of over andere zaken zal door ons personeel  zo goed mogelijk beantwoord. 

Kwaliteit

Kwaliteit staat voor ons op de eerste plaats. Het regelen van een kwaliteitsstage kost energie en inlevingsvermogen. Ons personeel weet aan welke niveau een stage dient te voldoen. Goedkoop is duurkoop, dit geldt ook voor stagebemiddeling. Het constant leveren van de beste stages geeft ons bestaansrecht en goede relaties met zowel stageorganisaties als studenten.

 

Snel, Helder en Duidelijk

Deze 3 kernwaarden lopen als een rode draad door onze organisatie. Een goede communicatie is vanaf de eerste dag van ons bestaan een van onze speerpunten. Ons team probeert zich daarbij zo goed mogelijk in te leven  in de  specifieke wensen. Onze andere doelstelling is de snelheid om de student in een zo kort mogelijke tijd de beste service te verlenen en in te zien waar specifieke behoefte aan is. ​Zo kunnen we tijdig aan de slag en eventuele studievertraging voorkomen.

OVER STAGE INDONESIE?