OVER INDONESIE

Indonesië is met 245 miljoen inwoners na China en India het meest bevolkte land van Azië.  Het land staat bekend om de rijke historie, open cultuur en de adembenemende prachtige natuur.  De archipel telt meer dan dan 17.000 eilanden en is 50 keer groter dan Nederland. De laatste 10 jaar ondergaat Indonesië een ware metamorfose. Het land stelt zich steeds meer open voor de buitenwereld en dit biedt unieke mogelijkheden voor studenten en het internationale bedrijfsleven.

JAKARTA

​BALI
Jakarta is de hoofdstad van Indonesie en telt 10 miljoen inwoners. A city which never sleeps. Daarnaast is Jakarta een mix van diverse Indonesische culturen van verschillende etnische achtergronden. Jakarta is ook het business hart van Indonesie. ​Wonen en werken in Jakarta is een ware beleving  experience.  Snorkelen op thousand island of naar een vulkaan in Bandung ligt op een steenworp afstand.
Bali is de parel van Indonesie gelegen tussen Java en Lombok. Het eiland wordt gekenmerkt door de authentieke hindoe cultuur. Daarnaast is Bali een paradijs voor vakanties. De vriendelijke mensen en de relaxte levensstijl maakt Bali een ideaal verblijf voor een stageplek. Verder kent Bali rijstterassen, een eigen  keuken en witte stranden.