MENTORING

first%20day%20intro%20guidance_edited.jp

MEER DAN ALLEEN DE STAGE ERVARING

 

Jouw persoonlijke Nederlandse Career Coach in Indonesie

 

 

 

BOOST YOUR SUCCESS!

 

 

 

 

R

 

 

 

 

 

 

Aspecten van Begeleiding

 

Advies over je CV

Voorbereidingen

Professionele Intro op Stageplek

Advies & Evaluatie(s)/           

360 Reflectie

 

 

Het onderscheidend vermogen van Stage Indonesie ligt in mentoring.  Dit is een unieke concept in de stagewereld. 

 

Als eerste bemiddelings organisatie in Indonesie hebben we een expertise opgebouwd in on-job begeleiding op grond van de groeiende behoefte van studenten om daadwerkelijk en begeleid geholpen te worden gedurende de stage.

Goede mentoring verkleint de kans op een negatieve stage ervaring.

Dit stelt ons in staat je te helpen in Indonesie want we staan dichtbij jou. Wij werken niet met het invullen van evaluatie formulieren, maar een-op-een stagebezoek van een Nederlandstalige Coach welke alles met je doorneemt.

'Een Professionele Begeleiding leidt tot aantoonbaar betere resultaten.'

 

Waarom is Mentoring belangrijk, heb ik dit wel nodig?

Ons Stageprogramma is uniek omdat de focus ligt op begeleiding, jouw stageverloop en Persoonlijke ontwikkeling. Dit is meer dan alleen stage lopen.  Daarom is begeleiding standaard bij Stage Indonesie.

Een stage in Indonesie geeft je de kans je op meerdere vlakken te ontwikkelen. Als student ben je ver van huis en heb je te maken met een andere cultuur, communicatie en manier van werken of je staat voor een vraagstuk of weet even niet hoe je iets moet aanpakken, ook in dat geval staat onze Stage coach voor je klaar.

Een Steunpilaar ver van huis

 

Onze Professionals Stage Coaches begeleiden je in het Stageproces middels persoonlijke leven- en werkservaring. Verder is het van belang dat je gedurende een leerzame stage ervaring ook met Studiepunten thuis komt. Goede mentoring verkleint de kans op een onvoldoende stageresultaat en studievertraging.

 

 

Achtergrond van onze Professional Stage Coaches

Onze Coaches hebben jarenlang ervaring in het Indonesische en Nederlandse bedrijfsleven welke de Indonesische en Nederlandse cultuur van A-Z kennen Verder zijn onze Coaches zijn vloeiend in de Indonesisch en Nederlands taal.

 

Onze Stage Coaches zijn jarenlang werkzaam geweest in de Financiele, juridische en business consulting branch. Dit stelt ons  in staat onze waardevolle ervaring met jou te delen.

Bezoek van een Nederlandse coach op je Stageplek

Een belangrijk onderdeel is dat je persoonlijk bezocht wordt op je stage als deel van de 360 aanpak en zaken worden doorgenomen. Loop je tegen zaken aan of heb je advies nodig gedurende de stage, dan kan je altijd terecht bij een van onze aangewezen Professional Stage Coaches.

'Meer Diepgang & een Boost voor je

Persoonlijke ontwikkeling.'

Persoonlijk, in vertrouwen, met je eigen coach

Gedurende de coaching sta jij in het middelpunt. Uitdagingen, struikelblokken, culturele verschillen, leermomenten komen aan bod welke jouw zelfvertrouwen een boost geven en waardoor je je persoonlijk sterker ontwikkelt.  Daarmee ben je  voorbereid op een succesvolle carriere start na je studie.  Verwachtingen en planningen worden uitgebreid doorgenomen op je eerste werkdag samen met bedrijf en jou. Deze vorm van studentbegeleiding is tevens een van de doorslaggevende redenen waarom  Stage Indonesie het vertrouwen heeft van een groot aantal bedrijven in Jakarta en Bali.

Onze studenten hebben stage gelopen bij diverse multinationals & SME-s en hebben aangegeven Mentoring zeer waardevol te vinden.​

Meer weten?

Vraag  ook gerust naar recenties van andere Studenten die jou voorgegaan zijn over de rol van mentoring en wat dit voor hen betekend heeft.