BETALINGSREGELING

 Een stage in Indonesie is een ware beleving. Opleidingen in Nederland geven studenten de vrijheid deze unieke ervaring op te doen als deel van het opleidingsprogramma. Een stage in het buitenland is voor veel studenten een eenmalige ervaring en verrijking van het leven. 

 

Om studenten tegemoet te komen heeft deze stage te bekostigen heeft Stage Indonesie een speciale betalingsregelingen ontwikkeld voor studenten. Zo kan de student in 1, 2 of 3 termijnen betalen voorafgaand aan zijn/haar komst verspreid over een aantal maanden.

 

Stage Indonesie werkt ook niet met inschrijvingskosten. Onze personeel gaat er altijd op goed vertrouwen vanuit dat een student zich met serieuze intenties bij ons aanmeld. Verder hebben onze consultants het rotsvaste vertrouwen dat we voor iedere HBO en WO kandidaat een kwaliteitsstage kunnen regelen. Dit blijkt uit ons 100% slagingspercentage over de laatste 3 jaar.

 

Een betaling aan Stage Indonesie vindt plaats nadat het stagecontract tussen opleiding, bedrijf en student ondertekend is. Alles staat dan zwart op wit. Daarna zullen onze visa consultants starten met de aanvraag waarvoor kosten gemaakt dienen te worden door ons. Een copy proof of payment volstaat om dit proces in werking te stellen.

Een betaling vindt plaats middels een bank to bank overmaking. Alle instructies worden door onze admin afdeling duidelijk vermeld op de factuur.

 

Manieren om deze once-in-a-lifetime stage te bekostigen

1.    Individuele fondsen vanuit je opleiding:

 

2.    IB-groep;

a.    een uitwonende studiefinanciering of

b.    een zachte lening tegen een zeer laag rente tarief welke je over 15 jaar mag terug betalen tegen

       een maandelijks laag bedrag

          

3.   Een familielid vragen om je financieel bij te staan naast je studiefinanciering. 

 

4.   Je hebt een bijbaan naast je studie om deze onvergetelijke tijd mogelijk te maken, naast je

       studiefinanciering.

 

5.   Een combinatie van bovenstaande manieren.

 

 

Hoeveel heb je financieel nodig om goed te leven in Indonesie;

Prijzen in Indonesie zijn aanzienlijk lager dan in Nederland. 

Gemiddeld kan een student zich prima redden met 500 euro per maand incl. accommodatie.

Het merendeel van onze studenten koken zelf niet! Het is namelijk goedkoper om te gaan uiteten in Indonesie. Voor 1-2 euro heb je al een food menu in Bali en Jakarta en een fresh fruit smoothie heb je al voor 0,50 euro. Een volle tank voor je scooter is er al voor 1,50 euro en het starttarief van een taxi is niet meer dan 0,45 euro. 

 

Wil je graag een weekendje weg naar een andere plek in Indonesie of reizen na je stage, dan is dat geen enkel probleem! Vluchten met de lowcost carriers in Indonesie zijn er al voor een aantal tientjes waarmee je al naar andere eilanden kan reizen. Een stage in Indonesie is niet alleen een geweldige beleving maar het levensonderhoud is ook vele malen goedkoper dan een gemiddelde stage in een Westers land. Dit maakt een verblijf in dit fantastische land extra aangenaam.